CRUISE CANARISCHE EILANDEN AANBIEDING:
Bekijk rechts de aanbieders voor deze cruisevakantie
CRUISE CANARISCHE EILANDEN AANBIEDING:
Bekijk rechts de aanbieders voor deze cruisevakantie
cruise aanbiedingen

Cruise Canarische eilanden

Ga op een heerlijke zonvakantie met een cruise naar de Canarische eilanden. Ga bijvoorbeeld langs o.a. Tenerife, Gran Canaria, Lanzerote, Casablanca, Cádiz en nog veel meer! Het is ook heel gemakkelijk om bijvoorbeeld Engeland erbij te nemen!

Ontdek het Cultuur- en traditierijke gebied van de Canarische eilanden met een cruise. Ontdek bijvoorbeeld Marroko en zijn fascinerende konings steden, het Atlasgebergte, een eindeloze woestijn en prachtige zonsopkomen boven de zandduinen. Klinkt deze combinatie voor u als muziek in de oren? En wilt u meer vrijheid tijdens uw reis? Kies dan voor een leuke fly drive! Onze collega's van FlyDriveXL.nl helpen u hierbij graag verder.

Het grootste eiland wat u kunt ontdekken met een cruise naar de Canarische eilanden is Tenerife met een gemiddelde temperatuur van 25 graden. Zult u veel afwisselende natuur vinden zoals lavarotsen en naaldboombossen. In de kleine dorpjes kunt u bananenplantages en de druiventeelt bewonderen. Naast dat is er ook de hoogste berg van spanje te vinden de slapende vulkan de Teide. En natuurlijk niet te vergeten de stranden die Tenerife te bieden heeft.

In Portugal kunt u de oude visserplaatjes bezoeken, de intieme baaien en vele bijzondere steden zoals Lissabon. Met natuurlijk als hoofdbestemming Madeira een prachtig subtropisch eiland gelegen in de Atlantische oceaan. Op dit eiland is het hele jaar door een lekkere temperatuur te beleven met ongekende mogelijkheden.

Lijkt het u wat een cruise naar de Canarische eilanden? Boek dan een cruise bij een van onze aanbieders voor de goedkoopste en leukste cruises.

Cruise Voordeel biedt u hiernaast onder het kopje "Direct naar de goedkoopste cruise Canarische eilanden" een overzicht aan met hierin de goedkoopste aanbiedingen naar deze prachtige plekken! Wij raden u aan om hier gebruik van te maken zodat u heel erg eenvoudig alle cruise aanbieders kunt vergelijken en hierdoor altijd bij uw ideale cruise vakantie uit komt!

 

Direct naar de goedkoopste cruise Canarische eilanden:
Door ons geselecteerde cruisevakanties
Cruise Voordeel Nieuwsbrief

Onder de eerste 1000 Cruise-Voordeel.nl nieuwsbrief leden verloten wij een vakantiecadeaubon t.w.v. 100 euro.

Schrijf u snel in!

cruise nieuwsbrief
Naam E-mailadres