MINICRUISE AANBIEDING:
Bekijk de goedkoopste minicruises bij de reisorganisaties rechts
MINICRUISE AANBIEDING:
Bekijk de goedkoopste minicruises bij de reisorganisaties rechts
cruise aanbiedingen

Minicruise

Zin om er even tussen uit te gaan voor een korte periode? Dan is een minicruise iets voor u. Minicruises bieden u de mogelijkheid een korte maar leuke vakantie te geven. De bestemmingen zijn voornamelijk in Engeland ga naar Hull, London, York of New castle.

Ontdek met een minicruise Newcastle een van de meest bezochte citytripbestemmingen in de wereld. Ga eindeloos winkelen in een van de vele winkels of breng een bezoekje aan het meest grote winkelcentrum van Europa'Metrocentre'. Daarnaast zijn en nog vele musea's in Newcastle en zijn de meeste gratis om naar binnen te lopen. En het leuke is er is vrijwel geen bagage limiet op een cruise schip dus u kunt alles kopen wat u wilt en het weer mee terug nemen. Dit gaat niet zo gemakkelijk met een vliegrit.

Ook kunt u met een minicruise naar Duitsland! Het land van onze oosterburen word gekenmerkd door zijn veelzijdigheid. Er zijn veel sfeervolle steden die cultuur en historie bieden, maar het is natuurlijk ook geweldig winkelen. Proef een van de Duitse wijnen of een biertje afkomstig uit een van de vele Duitse brouwerijen. In de musea kunt u vele grote collecties vinden uit de romeins-germaanse tijd ook is er langs de rijn een chocolade museum te vinden voor de echte snoepers!

Ook zijn er mogelijkheden voor Schotland, Scandinavië, Zuid-Europa en nog veel meer maar dan zal de reis natuurlijk iets langer zijn dan een weekendje!

Bent u overtuigd? Boek dan snel een goedkope minicruise bij een van onze aanbieders!

Cruise Voordeel biedt u hieronder onder het kopje "Goedkope minicruise aanbiedingen" een overzicht aan met hierin de goedkoopste aanbiedingen naar deze prachtige plekken! Wij raden u aan om hier gebruik van te maken zodat u heel erg eenvoudig alle cruise aanbieders kunt vergelijken en hierdoor altijd bij uw ideale cruise vakantie uit komt!

 

Direct naar de goedkoopste minicruise:
Door ons geselecteerde cruisevakanties
Cruise Voordeel Nieuwsbrief

Onder de eerste 1000 Cruise-Voordeel.nl nieuwsbrief leden verloten wij een vakantiecadeaubon t.w.v. 100 euro.

Schrijf u snel in!

cruise nieuwsbrief
Naam E-mailadres