NIJLCRUISE AANBIEDING:
Bekijk rechts de aanbieders voor een Nijlcruise Egypte
NIJLCRUISE AANBIEDING:
Bekijk rechts de aanbieders voor een Nijlcruise Egypte
cruise aanbiedingen

Nijlcruise Egypte

Ga mee op een ontdekkingsreis over de mystieke Nijl. Met een Nijlcruise in Egypte zult u zich in een geweldig klimaat bevinden met veel zon, heerlijke temperaturen en prachtige bezienswaardigheden. Ook kunt u gewoon lekker op het strand gaan liggen op het welbekende Hurghada. Er zijn geen verplichtingen!

Het land Egypte staat niet voor niets bekend om de Tempels, Piramiden en wandtekeningen. Er zijn mogelijkheden om vrijwel elke bekende tempel of piramide te bezichtigen. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan de welbekende Abu Simbel tempel van Ramses II of loop in de prachtige stad Luxor door de Vallei der Koningen. Proef de sfeer in de indrukwekkende tempel van Karnak en ervaar hoe de Egyptenaren vroeger leefde (en nu!) en hoe de farao's duizenden jaren geleden een van de machtigste rijken ooit heeft opgebouwd!

Een Nijlcruise is dé manier om Egypte te ontdekken en het verleden nog eens mee te maken. Met ondere andere legplaatsen in de cruisehavens: Alexandrië, Cairo, Sharm el Sheikh. Vanuit deze cruisehavens zijn er tal van mogelijkheden om excursiereizen en of landvakanties te boeken.

Lijkt het u wat een Nijlcruise door Egypte bekijkt u dan is een van onze aanbieders, en boek een leuke cruise voor een leuke vakantie.

Cruise Voordeel biedt u hieronder onder het kopje "Goedkope Nijlcruise Egypte aanbiedingen" een overzicht aan met hierin de goedkoopste aanbiedingen naar deze prachtige plekken! Wij raden u aan om hier gebruik van te maken zodat u heel erg eenvoudig alle cruise aanbieders kunt vergelijken en hierdoor altijd bij uw ideale cruise vakantie uit komt!

 

Direct naar de goedkoopste nijlcruise Egypte aanbieders:
Door ons geselecteerde cruisevakanties
Cruise Voordeel Nieuwsbrief

Onder de eerste 1000 Cruise-Voordeel.nl nieuwsbrief leden verloten wij een vakantiecadeaubon t.w.v. 100 euro.

Schrijf u snel in!

cruise nieuwsbrief
Naam E-mailadres