CRUISE ZUID AMERIKA AANBIEDING:
Bekijk de aanbiedingen Zuid Amerika rechts bij de aanbieders!
cruise aanbiedingen

Cruise Zuid Amerika

Altijd al op een cruise naar Zuid Amerika willen gaan? Cruises te Zuid Amerika bieden u een reis met veel mogelijkheden en veel prachtige en heerlijke warme bestemmingen. Bezoek bijvoorbeeld het nog vrijwel intact gelaten wildlife op de Galapagos eilanden, aanschouw de tango in Buenos Aires, bezoek de Chileense fjorden, vaar de amazone op en rust uit in Rio.

Hoogepunten Zuid Amerika
Een veel bezochte plek via een Cruise naar Zuid Amerika is de Galapagos eilanden, hier is een grote hoeveelheid aan dieren te vinden die u vrijwel nergens anders tegen zal komen. De Galapagos eilanden prachtig bekleed met flora en fauna. Ook kunt u langs Brazilië een enorm groot land met een swingende hoofdstad Rio de Janeiro, ook bied Brazilië prachtige stranden. Verder kunt u ook langs: Argentinië, Chili, Uruguay, Peru, Ecuador en meer!

In de velen jungles die Zuid Amerika biedt kunt u op prachtige excursies gaan en de kleinere eilandjes kunnen met kleinere boten bereikt worden. Er is geen betere manier om dit kwetsbare gebied te ontdekken dan met een Cruise naar Zuid Amerika.

Cruise naar het Eind van de Wereld: Zuid-Amerika
Een van de continenten die nog maar weinig wordt bezocht door Europeanen, behalve door backpackers, is Zuid-Amerika. Landen als Colombia, Venezuela en Peru staan soms te boek als gevaarlijk. Niets is minder waar. De veiligheid in deze landen is exponentieel toegenomen. Bovendien, het boeken van een cruise naar Zuid-Amerika brengt u juist naar de zuidelijke helft van het continent waar u landen als Chile, Argentinië en Antarctica aandoet. Dit zijn ontwikkelde landen met een overvloed aan prachtige natuur. Hoge bergen, uitgestrekte vlaktes, waanzinnige meren, gletsjers, en de enorme oceaan die soms bedekt met ijs, soms met stromend water de continenten van elkaar scheidt.

Darwin achterna per luxe schip!
U vaart met een luxueus cruise schip naar het uiteinde van de wereld, waar zelfs Darwin niet meer wist wat hem te doen stond. U zult zich oprecht bevrijd voelen, weg van de menselijke hand, van grenzen en u zult zich overgeven aan de grillen van moeder natuur. Avontuurlijk, maar toch met een comfortabel vervoer, aanschouwt u zaken die u nog nooit heeft gezien en niet eens wist dat ze bestonden. Havens als Buenos Aires, Montevideo, Puerto Madryn, Antarctica Sounds, Ushuaia, Punta Arenas, Puerto Chacabuco, Puerto Montt, Valparaiso (Santiago de Chili) vormen de safegrounds: uitvalsbases waar u zich kunt opladen voor de volgende vaart.

Lijkt het u wat een cruise naar Zuid Amerika? Bekijk dan is een van onze aanbieders en boek een goedkope reis.

 

Direct naar de goedkoopste cruises Zuid Amerika:
Door ons geselecteerde cruisevakanties
Cruise Voordeel Nieuwsbrief

Onder de eerste 1000 Cruise-Voordeel.nl nieuwsbrief leden verloten wij een vakantiecadeaubon t.w.v. 100 euro.

Schrijf u snel in!

cruise nieuwsbrief
Naam E-mailadres