CRUISE NOORSE FJORDEN AANBIEDING:
Bekijk rechts de cruise organisaties voor aanbiedingen
-
CRUISE NOORSE FJORDEN AANBIEDING:
Bekijk rechts de cruise organisaties voor aanbiedingen
-
cruise aanbiedingen

Cruise Noorse fjorden

Ga mee op een spectaculaire Noorse fjorden cruise in Noorwegen. Met deze cruise zult u langs schilderachtige havens als Stavenger, Flamm en Bergen gaan. Aan boord kan er genoten worden van adembenemende avond cruises, welke je door de prachtige fjorden van Noorwegen zal voeren.

(Een fjord is een inham in een bergvormig gebied, gekenmerkt door gladde stijlen wanden die zijn gevormd door gletsjers)

Een Cruise naar de Noorse Fjorden brengt u dichterbij historische gletsjers, fjorden en prachtige watervallen die voor u te ontdekken zijn. Noorse Fjorden die u zou kunnen tegenkomen tijdens een cruise is de Njordfjord, Geirangerfjord, Aurlandsfjord en Sognefjord

Een van de meest spectaculaire dingen is dat o.a Walvissen, Zeehonden en vele bijzondere vogelsoorten(noorden) gespot kunnen worden.

Er zijn veel mogelijkheden voor activiteiten op land tijdens de cruise en vakanties op het land na de cruise. Ook mag u niet vergeten dat de middernachtzon (in de zomer) en het noorderlicht(in de winter) ook gewoon gezien kunnen worden!

Overtuigd dat u naar het Noorse fjorden gaat? Bekijk dan is een van onze aanbieders en boek een leuke cruise naar het Noorse fjorden voor een leuke vakantie.

Cruise Voordeel biedt u hieronder onder het kopje "Goedkope Cruise Noorse Fjorden aanbiedingen" een overzicht aan met hierin de goedkoopste aanbiedingen naar deze prachtige plekken! Wij raden u aan om hier gebruik van te maken zodat u heel erg eenvoudig alle cruise aanbieders kunt vergelijken en hierdoor altijd bij uw ideale cruise vakantie uit komt!

 

Direct naar de goedkoopste cruise naar de Noorse Fjorden:
Door ons geselecteerde cruisevakanties
Cruise Voordeel Nieuwsbrief

Onder de eerste 1000 Cruise-Voordeel.nl nieuwsbrief leden verloten wij een vakantiecadeaubon t.w.v. 100 euro.

Schrijf u snel in!

cruise nieuwsbrief
Naam E-mailadres