CRUISE NOORDKAAP AANBIEDING:
Bekijk de cruises naar Noordkaap bij de aanbieders rechts
CRUISE NOORDKAAP AANBIEDING:
Bekijk de cruises naar Noordkaap bij de aanbieders rechts
cruise aanbiedingen

Cruise Noordkaap

Ga mee op een fantastische cruise met een cruise naar de Noordkaap. De cruise Noordkaap brengt u naar het meest noordelijke puntje in Finnmark(ook wel lapland genoemd)

De Noordkaap is 924 vierkante kilometer en bestaat voor ongeveer de helft uit een eiland genaamd Magerøya. De gemeenschap op Magerøya noemen ze Noordkaap ook een zeer bekende klif formatie op het meest noordelijke punt van de Noordkaap is naar de Noord-Kaap gemeenschap vernoemd

In de zomer gaat de zon niet onder op Magerøya dit komt door een verschijning dat ze de middernacht zon noemen, het lijkt dan net of de horizon in brand staat door een mooie rode gloed. In de winter is het er ook prachtig door het Noorderlicht. U zult bergen en kliffen zien bedekt in sneeuw die baden in het maanlicht.Ook is er de Poolnacht tijden de Poolnacht duurd de nacht meer dan 24 uur.

Verder kunnen er nog vogels gespot worden en natuur gevonden worden die nog onaamgetast is door menselijke handen!

Spreekt het u wat aan een cruise naar de Noordkaap kijkt u dan snel bij een van onze aanbieders en boek de goedkoopste cruises! Het zal een ervaring zijn die u nooit zal vergeten.

Cruise Voordeel biedt u hieronder onder het kopje "Goedkope cruise Noordkaap aanbiedingen" een overzicht aan met hierin de goedkoopste aanbiedingen naar deze prachtige plekken! Wij raden u aan om hier gebruik van te maken zodat u heel erg eenvoudig alle cruise aanbieders kunt vergelijken en hierdoor altijd bij uw ideale cruise vakantie uit komt!

 

Direct naar de goedkoopste cruise Noordkaap:
Door ons geselecteerde cruisevakanties
Cruise Voordeel Nieuwsbrief

Onder de eerste 1000 Cruise-Voordeel.nl nieuwsbrief leden verloten wij een vakantiecadeaubon t.w.v. 100 euro.

Schrijf u snel in!

cruise nieuwsbrief
Naam E-mailadres