CRUISE DONAU AANBIEDINGEN:
Bekijk aanbieders rechts voor de Donau aanbiedingen
cruise aanbiedingen

Donau cruise

Intresse om het oosten van Europa te ontdekken? Een Donau cruise biedt u de mogelijkheid om alles van Hongarije, Oostenrijk, Slowakije en Duitsland te ontdekken.

Met een Donau cruise ontdekt u Hongarije, Hongarije heeft zich steeds meer ontwikkeld tot een toeristisch land. Veel mensen denken bij Hongarije aan een arm land met een slechte infrastructuur. Maar sinds de laatste jaren is dit allemaal veranderd en vind je er vooral luxe en comfort. Naast dat is Hongarije een geweldige bestemming voor de cultuur, natuur en bezienswaardigheden. Hongarije is beinvloed door de Oostenrijkse en Turkse cultuur en andere culturen van etnische minderheden. Waardoor er meer te beleven is dan te verwachten. In Slowakije zult u veel overeenkomsten vinden met Hongarije maar ook zeker de moeite waard bezoek bijvoorbeeld de hoofdstad Bratislava.

In Oostenrijk en Duitsland zult u veel van de Westerse cultuur vinden, maar hier gaat het vooral om de geweldige natuur, cultuur en bergen! En natuurlijk niet te vergeten het romatische Wenen. Een Donau cruise gaat vooral langs bestemming in Oost Europa maar het is zeker de moeite waard om Oostenrijk en Duitsland ook te ontdekken.

Lijkt het u wat een Donau cruise? Bekijk dan snel een van onze aanbieders, voor de goedkoopste Donau cruises.

Cruise Voordeel biedt u hieronder onder het kopje "Goedkope Donau Cruise aanbiedingen" een overzicht aan met hierin de goedkoopste aanbiedingen naar deze prachtige plekken! Wij raden u aan om hier gebruik van te maken zodat u heel erg eenvoudig alle cruise aanbieders kunt vergelijken en hierdoor altijd bij uw ideale cruise vakantie uit komt!

 

Direct naar de goedkoopste Donau cruise aanbieders:
Door ons geselecteerde cruisevakanties
Cruise Voordeel Nieuwsbrief

Onder de eerste 1000 Cruise-Voordeel.nl nieuwsbrief leden verloten wij een vakantiecadeaubon t.w.v. 100 euro.

Schrijf u snel in!

cruise nieuwsbrief
Naam E-mailadres