CRUISE NOORWEGEN AANBIEDING:
Bekijk rechts bij de aanbieders de cruises naar Noorwegen
-
CRUISE NOORWEGEN AANBIEDING:
Bekijk rechts bij de aanbieders de cruises naar Noorwegen
-
cruise aanbiedingen

Cruise Noorwegen

Ga mee op een spectaculaire cruise in Noorwegen! Beleef een legendarische cruise in het land van de Noorse fjorden, en ontdek en beleef de middernacht zon in de zomer, turquoise ijsbergen die oplichten door het Noorderlicht, spectaculaire gletsjers en de prachtige flora en fauna.

Met een cruise door Noorwegen kan je langs verschillende prachtige havens, denk hier bijvoorbeeld aan de havens: Oslo in Noorwegen maar ook kan er gemakkelijk doorgevaren worden naar Kopenhagen in Denemarken. Hierbij zijn er veel mogelijkheden voor activiteiten op het land. Elke plek in Noorwegen heeft wel een plek die de moeite waard is om bekeken te worden.

Noorwegen heeft meer dan 67.000 verschillende eilanden en 1300 nautische mijlen aan kustlijn, Er zijn dus volop mogelijkheden voor een interessante en leuke reis die voldoet aan al uw eisen! Het kan voor iedereen anders zijn.

Een van de meest spectaculaire dingen die u kunt meemaken op een cruise door Noorwegen is dat o.a. Walvissen, Zeehonden en vele bijzondere vogelsoorten(noorden) gespot kunnen worden.

Het is natuurlijk ook mogelijk u reis uit te breiden naar andere landen denk hierbij aan: Denemarken, Groenland, Antarctica, IJsland en zelfs de Noordpool. Als u meer wilt weten over de mogelijkheden van cruises die worden aangeboden. Bekijk dan is een van onze aanbieders hieronder.

Cruise Voordeel biedt u hieronder onder het kopje "Goedkope cruise Noorwegen aanbiedingen" een overzicht aan met hierin de goedkoopste aanbiedingen naar deze prachtige plekken! Wij raden u aan om hier gebruik van te maken zodat u heel erg eenvoudig alle cruise aanbieders kunt vergelijken en hierdoor altijd bij uw ideale cruise vakantie uit komt!

 

Direct naar de goedkoopste cruise Noorwegen:
Door ons geselecteerde cruisevakanties
Cruise Voordeel Nieuwsbrief

Onder de eerste 1000 Cruise-Voordeel.nl nieuwsbrief leden verloten wij een vakantiecadeaubon t.w.v. 100 euro.

Schrijf u snel in!

cruise nieuwsbrief
Naam E-mailadres