WOLGA CRUISE AANBIEDINGEN:
Bekijk de Wolga aanbiedingen bij de cruiseaanbieders rechts
-
cruise aanbiedingen

Wolga Cruise Rusland

Ga mee op een heerlijke cruise op de Wolga, een ware reis naar het oosten. Als u een cruise reis neemt naar Rusland zijn er velen geweldige bestemmingen die bezocht kunnen gaan worden!

Wereldse riviercruise op de Wolga
De wolga is de grootste rivier van Europa. Met meer dan 3000 km lengte zit ze zelfs in de top 5 grootste rivieren ter wereld. Ze ontspringt in de Zwarte Zee en mondt uit net onder St. Petersburg. De wolga is lange tijd een levensader geweest voor moederland Rusland. Zowel handelsposten als legerposten hadden baat bij de stroming van onder naar boven. Vele grote steden zijn daarom ook aan de oevers van deze prachtige rivier te vinden. Met een rivier cruise over de Wolga zult u bijv. steden als Kazan, Volvograd (let op de naam, oorspronkelijk Wolgagrad) en uiteraard Moskou bezoeken.

Een cruise over de Wolga: dat is weer eens wat anders!
Jammer genoeg maakt in Nederland het onbekende ook vaak onbemind. Men ziet vaak dat het oosten letterlijk en figuurlijk links wordt gelaten, omdat het imago nog steeds wordt gevormd door haar trieste communistische geschiedenis. Maar de voormalige Sovjet Unie heeft enorm veel te bieden, en een riviercruise over de Wolga, de aorta van Rusland, biedt u een unieke gelegenheid om met comfort en zekerheid door dit prachtige land te reizen en een verbeterd beeld te vormen over de Eurazische reus.

Cruise Voordeel biedt u hieronder onder het kopje "Goedkope Wolga aanbiedingen" een overzicht aan met hierin de goedkoopste aanbiedingen naar deze prachtige plekken! Wij raden u aan om hier gebruik van te maken zodat u heel erg eenvoudig alle cruise aanbieders kunt vergelijken en hierdoor altijd bij uw ideale cruise vakantie uit komt!

 

Direct naar de goedkoopste Wolga cruises:
Door ons geselecteerde cruisevakanties
Cruise Voordeel Nieuwsbrief

Onder de eerste 1000 Cruise-Voordeel.nl nieuwsbrief leden verloten wij een vakantiecadeaubon t.w.v. 100 euro.

Schrijf u snel in!

cruise nieuwsbrief
Naam E-mailadres